Weven

Een onderdeel van mijn werk is weven, heerlijk om te doen. Ik heb mijn schoonzus ook verslaafd gemaakt, leuk om samen te delen. Ik ben begonnen om allemaal stroken te maken waar ik heerlijk mee kon experimenteren, het uiteindelijke resultaat? Een plaid voor over mijn bed. Na al het experimenteren kan ik aan de slag voor mijn ‘Changeable Art’. Dit zijn mijn eerste stukjes:

De bovenkant van het geweefde werk

De bovenkant van het geweefde werk

De onderkant van het geweefde werk. Wat een verrassing!

De onderkant van het geweefde werk. Wat een verrassing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: