Proces naar compositie

In de afgelopen dagen gewerkt aan een nieuw element en gelijk verwerkt in een nieuwe compositie met mijn andere elementen. Het eerste geweefde stuk met zelf gesponnen wol!

Toen ik voor het eerst ging spinnen schoot de lont zo uit mijn handen en het rad maar draaien. Het lukte voor geen meter, ik moet dat toch ook kunnen? Dan maar beginnen met anderhalve centimeter lontwol…ging stukken beter gelukkig. Ik kreeg steeds beter in de gaten hoe het werkt en nu kan ik vanuit de gehele lontwol een redelijk gelijke draad spinnen! Alleen de draad twijnt (zo noem je dat geloof ik) soms erg. In mijn nieuw geweven element vind ik dat niet erg, geeft leuke effecten! Mijn kunst is daardoor van veraf maar ook van dichtbij interessant. Mooie bijkomstigheid!

Zo straks weer verder met mijn twee andere projecten.
Een workshop uitschrijven voor mijn bso kinderen. Ik wil de kinderen leren tekenen. Door middel van mandala tekenen behandel ik diverse onderwerpen. Ik ben benieuwd wat de kinderen ervan vinden. Twee weken na de vakantie start ik met de workshop.
En mijn lesprogramma voor een multidisciplinair project op een basisschool in samenwerking met dans, muziek en fotografie.

Maar misschien ga ik straks toch nog even een nieuwe compositie prikken?

De compositie en het proces van vandaag:

image

image

image

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: