Nieuwe Changeable Art

Mijn eerste ARTBAG van Changeable Art is ontstaan uit felle kleuren, geel, magenta, paars, oranje gecombineerd met zwart die de kleuren nog intenser maken. Op naar de tweede ARTBAG!

Ik heb gekozen voor de tegenhanger…natuurtinten. Beige, bruin, grijs met een beetje zwart. Het werkt voor mij heel anders. Mensen die mij kennen denken bij mij meteen aan kleur. En dat klopt, ik hou ontzettend van kleur. Kleur is belangrijk voor ieder mens, het geeft energie en nog veel meer maar daarover later.

Natuurtinten hoe maak ik het dan interessant voor mij? Ik merk dat ik veel meer let op structuur en patronen gebruik om stukken naar voren te laten komen. Patronen verzamel ik al langer op Pinterest en ik verwacht het steeds meer te gaan gebruiken, als inspiratiebron, in mijn volgende werken. Alvast een impressie, het is bijna af. Mijn ARTBAG nog afweven.

Changeable Art

Changeable Art Complete

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Compositie 1

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Compositie 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: