Geel toevoegen aan mijn ontwikkeling

Kleur is belangrijk voor persoonlijke ontwikkeling en met Changeable Art draag ik daar aan bij. Ik merk dat in mijn hoofd steeds de kleur geel naar voren komt, waarom? In ieder geval luister ik naar mijn intuitie. Zin om aan de slag te gaan met mijn volgende kunstwerk en ik maak andere vilten creaties voor in mijn interieur en/of mode. Ik ga mij omringen met de kleur GEEL!

De kleur geel geeft zelfvertrouwen en laat iemand nog meer stralen, versterkt de wilskracht en doelgerichtheid.

Wil jij weten wat kleur voor jou kan betekenen? Stuur mij een mail carolinegrootenboer@gmail.com, dan hou ik je op de hoogte. Er komen workshops waarin kleur betekenis krijgt. Ga met jouw kleuren aan de slag, zet jezelf in beweging!

Geel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: