Expositie

ViltExpo dag 2

Deze tweede dag was ook weer bijzonder, goede contacten gelegd en inspiratie opgedaan. Het begin kunstwerk was ongeveer hetzelfde als de eerste dag maar het verliep anders omdat de twee kunstwerken al snel met elkaar werden verbonden. Op dag 1 gebeurde dit pas rond half vier maar op dag 2 gebeurde dit al rond elf uur. Het proces van het kunstwerk veranderde daardoor, het werd al sneller een groter resultaat. Sommige mensen vonden het moeilijk om er een element aan toe te voegen, het was al zoveel en eigenlijk voor hun al goed. Maar gelukkig waren er ook mensen die toch nog wel hun plekjes vonden!

Op de eerste dag maakte mijn ‘buurvrouw’ de opmerking een vlinder te zien in het eindkunstwerk. Wel heel bijzonder want de vlinder staat ook symbool voor transformatie en dat heeft mijn kunst ook ondergaan, het heeft zich ontpopt. Op de tweede dag zagen we allemaal vogeltjes, ze vlogen gelukkig niet weg! Hoewel aan het einde van de dag heb ik de elementen van het bord laten vliegen om het allemaal mee naar huis te nemen. Op naar nieuwe composities en uitdagingen.

Komende 10 tot 19 juni 2016 organiseert Rotterdam Charlois, Tarwewijk en Pendrecht een tiendaagse kunstmanifest Charlois Speciaal. Ook hier kan ik mijn bijdrage leveren, op naar het volgende project.

Begin dag 2deelnemers dag 2Viltexpo dag 2 (41)Begin dag 2Viltexpo dag 2 (10)Viltexpo dag 2 (13)Viltexpo dag 2 (31)Viltexpo dag 2 (38)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s