Uit welke bron put jij?

Changeable Art op een andere manier ingezet in samenwerking met Marion Lappenschaar van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen HAN Master Pedagogiek. Werken aan het thema; ‘zelfzorg’, tegenwoordig wordt veel van je gevraagd maar hoe hou je je staande? Uit welke bron put jij? Is het sport, muziek of beeldende kunst of misschien nog iets anders?

Changeable Art staat voor beleving en genieten van o.a. kleur passend bij de fase in je leven. Kleur vertelt wie je bent of waar je je bevindt in je leven. Maar nog belangrijker kleur kan een bijdrage leveren als je er voor open staat. Gebruik kleur!

Fase 2

In de workshop hebben de mensen een gekleurd element(en) uitgezocht en een collage gemaakt met in hun achterhoofd het thema ‘Uit welke bron put jij?’. Daarna hebben we de collages en de elementen bij elkaar gelegd en besproken. Om het af te maken werd het element(en) geprikt op het bord en na vier groepen ontstaat er een groepswerk. Met elkaar maak je een geheel!

Een bijzonder proces, hoe reageren mensen? Welke kleuren kiezen ze, leggen ze de elementen ‘gewoon’ bij de collage of moet het speciaal gedecoreerd worden of de collage omlijsten? Mag iemand het verleggen? Welke kleur mag meer aanwezig zijn?

Changeable Art is interessant voor coaches. Beleving van kleur en maken van een kunstwerk geeft duidelijkheid over iemands karakter. Het levert gespreksstof. 

Changeable Art – Kunst die je in beweging zet!Fase 3 Groepswerk

Het was bijzonder om samen te werken met Marion Lappenschaar. Ik heb haar ontmoet tijdens de VILTEXPO in Arnhem. Toen zij mijn werk zag was haar eerste gedachte ‘Dit vind ik niks’ maar al lopende over de beurs werd ze, als het ware, toch naar mijn kunst getrokken! Er volgde een leuk gesprek, contact en heeft geleid tot een bijzondere samenwerking. Denk jij dat mijn kunst ook een bijdrage kan leveren in jouw denkwereld? Bel of mail mij, dan brainstormen wij samen welke mogelijkheden er zijn!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: