Changeable Art

Changeable Art is een kunstvorm van allemaal losse elementen gemaakt van wol die geprikt worden op een stevig canvas. De elementen zijn gemaakt in effen kleuren of in combinatie met meerdere kleuren. In sommige elementen heb ik bobbeltjes geprikt zodat er een ander relief ontstaat. Zoals je ook op de foto’s ziet, zijn er ook elementen geweven van zelfgesponnen wol. Soms borduur ik ook in vilten stukken. In dit kunstwerk laat ik ook een ander relief zien/voelen. Het is in de maak zoals jullie zien, het is de techniek van Irene Wolf Up-Wolfing. Later ga ik de elementen opnieuw prikken en zoeken naar nieuwe composities, heerlijk spelen met mijn kunst! Voor kinderen interessant, scholen?

Het is perfect voor scholen allerlei textiele vormen kunnen verwerkt worden in een schoolkunstwerk. Ik zie het al voor me kinderen die ermee spelen, genieten, samenwerken maar ook thema’s zijn interessant om in het kunstwerk te verwerken. Zeer inspirerend en het uitwerken waard. De hele leerlijn van groep 1 tot en met groep 8! Ik hou jullie op de hoogte. Aan de slag!

Changeable Art Changeable Art Changeable Art Changeable Art Changeable Art Changeable Art

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: