Geweldige ViltExpo 2017

Ik kan terugkijken op een fantastische expo! Dit jaar was het anders, bezoekers prikten hun kunstwerken op kleinere panelen dus het resultaat en beleving was anders merkte ik. Minder uitbundig, groots. Velen hebben meegewerkt ook kinderen die de tijd namen om even lekker bezig te zijn! Met mama nog even kijken en natuurlijk mama ook prikken.

Naast het bezoekers kunstwerk waren ook mijn composities zichtbaar. Veel mensen gesproken. Een vrouw die ik nog herkende van vorig jaar, zij werkt voor een ziekenhuis en vind het werk fantastisch om toe te passen binnen het ziekenhuis. Vorig jaar de contactgegevens vergeten op te schrijven maar nu heb ik ze!

Met een man gesproken die zeer geïnteresseerd was in mijn kunstvorm Toen hij weg liep zei hij toch nog even…ga ermee door! Duim omhoog, geeft toch een super gevoel!

Met nog een collega, stond ook op de beurs van viltlab, gesproken over antroposofisch onderwijs en bso. Interessant om verder op door te gaan met mijn Changeable Art!

Ofwel ik ben weer geïnspireerd om verder te gaan!

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: