Expositie

South Explorer 14 en 15 april

Dit is een half jaarlijks evenement in Rotterdam Zuid. Culturele hotspots, tijdelijke locaties, galeries, ateliers en kunstwinkels openen tegelijk hun deuren met een afwisselend en uitdagend programma. Scroll and Swipe door Rotterdam-Zuid van Oud-Charlois naar Carnisse, langs het water naar Bloemhof en Rijnhaven. Kunst, muziek, poëzie, film, eten, sieraden, boeken, mode en fotografie. Ook wij, Gerine Dubbeldam van H’Art&Co en ik, stellen ons atelier open.

Zaterdag en zondag  14 – 15 april | 13.00 – 18.00 uur

Help jij ons netwerk uitbreien? Wij zijn ‘gevangen in patronen’ maar dit willen wij ontknopen of mischien wil jij wel aanhaken op het patroon? Volg de rode draad dan kom je in onze ateliers waar de draden zich ophopen en mag jij het helpen ontrafelen of we, en als het aan ons ligt, creëren we nog meer patronen. Wil je helpen ons netwerk uit te breien? Wij zien jullie graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s