* Changeable Art

Recycle Changeable Art

Iedereen gooit kleding weg maar de stof is vaak nog goed bruikbaar op een andere manier. Changeable Art onderdelen worden gemaakt van wol afkomstig van Europese merino schapen. Het is duurzaam en de schapen worden goed behandeld, verantwoord en biologisch gehouden door kleinschalige familiebedrijven uit Europa. De wol wordt gifvrij geverfd in oneindig veel kleuren. Deze wol combineer ik met stoffen die gerecycled worden tot een nieuw kunstwerk door middel van ‘nunovilten’ en punchen.

Het proces start met het op kleur selecteren van oude kleding. Onderstaande foto geeft een prachtige kleurencombinatie van blauwtinten van indigo tot blauwpaars aangevuld met wit, paars en oranje roze tinten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s