Engels theekopje gemaakt door Jacqueline van der List
* Community Art, * Textielproject De Rode Draad

Engels theekopje maken voor Textielproject ‘De Rode Draad’

Caroline heeft een samenwerkingsproject met winkelcentrum De Parade in Nootdorp. Samen met inwoners van Nootdorp delen ze verhalen en verwerken dit in een textiel kunstwerk. Verschillende ondernemers van het centrum hebben stof gegeven waarmee Caroline werkt. Zo heeft horeca Bravo een oude theedoek gegeven, een doek dat door vele handen is gegaan van jong tot oud want de eigenaar van Bravo zet zich als oud docent in voor jongeren uit Nootdorp. Jongeren kunnen werken, stage lopen en zo ontmoeten zij een branche en vele inwoners van Nootdorp.

Wat past bij ontmoeten, een begrip dat voor Bravo belangrijk is maar ook voor het winkelcentrum wat voor velen een ontmoetingsplek is. Daarbij dacht ik aan een Engels theekopje. Het zou leuk zijn als ik meerdere theekopjes kan verwerken in het kunstwerk. Leuk als jouw kunstwerkje ook te zien is? Dit is het patroon om te downloaden en leef je uit!

In verband met het Corona virus kan ik niet werken bij CulturA daarom ga ik op woensdag vanaf 14.00 uur live op Facebook.

Meer informatie over dit groeiende Textielproject ‘De Rode Draad’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s