About

Beeldend Kunstenaar Caroline Grootenboer heeft een passie voor kleur en je vindt dit terug in haar gebruikte materialen. Een sterke kracht van haar is het laten ontstaan.

Haar kunstvorm Changeable Art bestaat uit losse onderdelen waarmee je steeds nieuwe composities kunt maken. Kunst kunnen we dus vervangen in de kleuren en patronen die passen in het moment van je leven. Om de kleuren in zijn totaal te beleven zijn er ook tapijten, kussens, keramiek in dezelfde kleurstelling passend bij het kunstwerk.

Changeable Art kan je alleen maar ook samen beleven. Toepasbaar voor bedrijven en bij evenementen. Cursussen en workshops.

Breng kleur en beleving in je leven. Changeable Art | kunst die je in beweging zet! 

Het is kunst dat dicht bij jou staat en nog dichter bij jou komt staan wanneer wij de samenwerking aangaan. Je kunt het kopen maar het ook zelf maken door middel van het volgen van workshops en cursussen. Neem dan contact met mij op, kijken wij naar de mogelijkheden!

Atelier – Creativiteit is om te delen!

In het atelier werkt Caroline graag samen met andere mensen aan haar productlijn ‘Changeable Art’. Verschillende technieken komen aan bod zoals vilten, weven, prikvilten, borduren en meer wat nodig is voor de productlijn. Zij kan het je leren en wie weet kan jij mij technieken leren zodat we het eventueel kunnen toepassen in de productlijn?

Lijkt het je leuk om mee te werken dan kan je mij bellen om een afspraak te maken in het atelier.

Atelier Tot Gouw – Gouwstraat 56c Rotterdam Zuid
carolinegrootenboer@gmail.com
06-402 350 22