About

Beeldend Kunstenaar Caroline Grootenboer heeft een passie voor kleur en je vindt dit terug in haar gebruikte materialen. Een sterke kracht van haar is het laten ontstaan. In 2008 heeft zij de opleiding docent beeldende kunst en vormgeving aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam afgerond. Haar examenwerk een kleurrijke splash van vilt is het begin van de kunstwerken die zij tegenwoordig maakt. Jarenlang werkzaam geweest in de buitenschoolse opvang en het verenigingsleven en nu volledig gericht op haar kunst.

CHANGEABLE ART

Is ontstaan vanuit een ideaal van verandering. Iedereen ontwikkelt zich en doorloopt verschillende fases en kleur kan je daarin ondersteunen. Hoe zou het zijn als kunst met je meebeweegt? Mooi ideaalbeeld ten opzichte van duurzaamheid. Kunst mee veranderen zoals een interieur veranderd met kerst? Of een winters en zomers kunstwerk?
Ook kan een kunstwerk veranderen door onderdelen toe te voegen tot het kunstwerk helemaal gevuld is en zodoende een nieuw kunstwerk ontstaat. Of wakker eigen creativiteit of speelsheid aan en verander zelf de compositie?⠀


Kunst om te BELEVEN

Geeft KLEUR aan je interieur of bedrijfsruimte en aan je persoonlijke ontwikkeling

CREËREN van verwondering en nieuwsgierigheid

GENIETEN van harmonieuze, zachte, warme en speelse kunst!⠀

Ik maak het met liefde en het gehele denk- en ambachtelijke proces maakt mij vrolijk en enthousiast. Dit wil ik graag aan jou meegeven en wie weet geniet jij in de toekomst ook van een Changeable Art? Nieuwsgierig?