Changeable Art – Splash

Changeable Art is flexibele modulaire kunst bestaande uit organische vormen. Speels, veelzijdig, gelaagd, kleurrijk en in zijn geheel harmonieus. Speciaal voor jou op maat te maken!

Voor meer informatie bekijk onderstaande brochure.

Changeable Art Splash Opdracht 2021
156 x 205 cm

Jaren geleden zagen we voor het eerst het Changeble Art-werk van Caroline. Meteen verkocht. Met grote kennis van een breed scala van textiele technieken, bouwt ze haar werk vanaf de basis (lontwol) op tot een unieke collage. Wij hadden en lastige plek uitgezocht voor het toekomstige kunstwerk: aan het einde van een smalle gang, met weinig licht.

In samenspraak kozen we de kleuren uit, passend bij ons interieur.
De eerste versie van de voor ons gemaakte creatie bleek te donker en niet spannend genoeg. Na een paar weken kwam Caroline terug met een werk dat onze stoutste verwachtingen overtrof. De sombere delen waren opgelicht met prachtige lichte motieven en onderdelen. Steken die nooit eerder in een Changeble Art zijn gebruikt -voor de kenners:
het Franse knoopje- waren op verrassende manier aangebracht waardoor het totale werk nog meer gelaagdheid krijgt. De vorm van de ‘splash’ was spannend gemaakt zodat het werk ook zonder veel licht, interessant is om naar te kijken.

Kortom: Caroline maakt heel bijzondere textielkunst, die veel meer aandacht verdient. Dat zal vast lukken, want het past uitstekend in onze huidige tijd met toenemende aandacht voor duurzame materialen, organische vormen en de mogelijkheid om dingen aan te passen.

Liesbeth & André, 2021 Haarlem

BROCHURE CHANGEABLE ART

Changeable Art Splash 1
240 x 166 cm

Changeable Art Splash 2
187 x 127 cm

Changeable Art Splash 3
100 x 45 cm