Changeable Art

Beeldend Kunstenaar Caroline Grootenboer⠀
Kunst om te BELEVEN.⠀
Geef KLEUR aan je interieur of bedrijfsruimte en je persoonlijke ontwikkeling.⠀
Verwondering en nieuwsgierigheid CREËREN.⠀
GENIETEN van harmonieuze, zachte, warme en speelse kunst!⠀

Changeable Art bestaat uit verschillende organische vormen van wol. Gevilten, geweven en gepunchte onderdelen gecomponeerd in een harmonieuze compositie. In allerlei kleuren verkrijgbaar.  Duurzaam, geluiddempend, warm en speels voor in je interieur, bedrijf of hotellobby. Een kunstwerk dat nooit zal vervelen en een echte eyecatcher.

CHANGEABLE ART is ontstaan vanuit een ideaal van verandering. Iedereen ontwikkelt zich en doorloopt verschillende fases en kleur kan je daarin ondersteunen. Hoe zou het zijn als kunst met je meebeweegt? Mee veranderd zoals een interieur veranderd met kerst? Of een winters en zomers kunstwerk? Mooi ideaalbeeld ten opzichte van duurzaamheid. ⠀
Ook kan een kunstwerk veranderen door onderdelen toe te voegen tot het kunstwerk helemaal gevuld is en zodoende een nieuw kunstwerk ontstaat. Of wakker eigen creativiteit of speelsheid aan en verander zelf de compositie?⠀

Details van onderdelen Changeable Art
De met de hand gemaakte onderdelen zijn geweven, geknoopt, gepuncht en gevilt.

Kleuren
De kleurstelling van Changeable Art is bijna oneindig. Vanuit een bewuste keuze wordt Changeable Art op een duurzame en diervriendelijke wijze vervaardigd van 100% gifvrij geverfde Europese merinowol. Onderstaand een indruk van mogelijke kleuren.

Kleurenkaart Europese merinowolCanvas
Het achtergronddoek waarop gewerkt wordt is industrieel vilt en vormt een mooi contrast met de losse met de hand gevilte organische vormen. Het industriële vilt is als een aquarel geschilderd of in de vorm meegesneden.

Formaten
Changeable Art kan op alle mogelijke formaten maar niet kleiner dan 30×30 cm.

De prijs van een Changeable Art is afhankelijk van een aantal factoren: de grootte van het canvas, de bevestigingswijze, aantal onderdelen en de bewerkelijkheid van onderdelen.

Changeable Art kunst die je in beweging zet.

Magazine Changeable Art Nederlands digitaal

Magazine Changeable Art English digital