Changeable Art

 

Changeable Art is een modulair systeem van verschillende organische vormen van wol. Groot en klein. In allerlei kleuren. Geprikt op een stevig canvas doek. Aan te passen, te veranderen en uit te breiden in kleur en vorm. Duurzaam, akoestisch, warm en speels. Een kunstwerk dat nooit zal vervelen.

Onderdelen
De met de hand gemaakte onderdelen zijn geweven, geknoopt en gevilt.

Kleuren
De kleurstelling van Changeable Art is bijna oneindig. Vanuit een bewuste keuze wordt Changeable Art op een duurzame en diervriendelijke wijze vervaardigd van 100% gifvrij geverfde Europese merinowol. Onderstaand een indruk van mogelijke kleuren.

Kleurenkaart Europese merinowolCanvas
Het achtergronddoek waarop gewerkt wordt is industrieel vilt en volledig gemaakt van wol. Dit vormt een mooi contrast met de losse met de hand gevilte organische vormen. Het industriële vilt is te verkrijgen in allerlei kleuren van effen tot gemêleerd. Voor Changeable Art mini is de keuze effen industrieel vilt, gemêleerd of op een speciaal geverfd industrieel vilt.

Formaten
Changeable Art kan op alle mogelijke formaten. De meest gebruikelijke formaten staan onder beschreven. Groter is mogelijk maar kleiner niet.
183×200 cm Changeable Art Groot (groter kan ook)
100×183 cm Changeable Art Middel (landscape of portrait)
90×100 cm Changeable Art Klein
30×30 cm Changeable Art Mini

De prijs van een Changeable Art is afhankelijk van een aantal factoren: de grootte van het canvas, de bevestigingswijze (hout of metalen frame), aantal onderdelen en de bewerkelijkheid van onderdelen.

Changeable Art kunst die je in beweging zet.

Magazine Changeable Art Nederlands digitaal

Magazine Changeable Art English digital