BKCG – Atelier

Beeldend – Beleving
Kunstenaar – Karakter
Caroline – Changeren
Grootenboer – Genieten

Changeable Art is een wisselende kunstvorm waarbij losse onderdelen bevestigd worden op een canvas. Je kunt variëren in kleuren, patronen, composities en de invulling van het kunstwerk. Het is te changeren en dit maakt kunst tot een beleving. Bij de kunstwerken worden kussens, plaids en tapijten ontworpen om Changeable Art compleet te maken en het karakter geeft aan je interieur.

Het is kunst dat dicht bij jou staat en nog dichter bij jou komt staan wanneer wij de samenwerking aangaan. Je kunt het kopen maar het ook zelf maken door middel van het volgen van workshops en cursussen. Deze zijn in ontwikkeling en data volgen snel. Kan je niet wachten? Neem dan contact met mij op, kijken wij naar de mogelijkheden!

Atelier – Creativiteit is om te delen!

In het atelier werk ik graag samen met andere mensen aan mijn productlijn ‘Changeable Art’. Verschillende technieken komen aan bod zoals vilten, weven, prikvilten, borduren en meer wat nodig is voor de productlijn. Ik kan het je leren en wie weet kan jij  mij technieken leren zodat we het eventueel kunnen toepassen in de productlijn?

Lijkt het je leuk om mee te werken dan kan je mij bellen om een afspraak te maken in het atelier.

Atelier Tot Gouw – Gouwstraat 56c
carolinegrootenboer@gmail.com
06-402 350 22

20161015_145755