BKCG

Beeldend – Beleving
Kunstenaar – Karakter
Caroline – Changeren
Grootenboer – Genieten

Dit zijn de vier begrippen waarmee ik mij onderscheid…

De B staat voor Beleving. Kunst bestaande uit elementen van wol, vilt op een stevig canvas. Het zijn losse elementen die te verwisselen zijn en in intense kleuren te verkrijgen zijn. Een eyecatcher in iedere ruimte.

De K staat voor Karakter. Maatwerk speciaal voor jou! Kunst die dichtbij je staat!

BKCG is te Changeren, te verwisselen. Jij, je gezin of het bedrijf verandert, je ontwikkeling, fases veranderen. Maar je kunt ook denken aan de herfst en winter die vragen warme, ruige en andere kleuren dan de lente en zomer wanneer alles weer licht en vrolijk wordt. Of met kerst verander je je interieur, verander ook je kunstwerk! Ofwel in welke fase je je ook bevindt kunst verandert met je mee.
Losse elementen waarmee je kunt ‘spelen’. Kom los uit situaties, ontspan, ga het gesprek aan met anderen terwijl je de elementen eraf haalt en samen weer een nieuw kunstwerk maakt. Het levert andere gesprekken op, plezier met elkaar, begrip en het verbind.

G is van Genieten van deze kunstbeleving. Goed toe te passen voor teambuilding en leuk om met elkaar te doen, met resultaat dat zichtbaar blijft! Ik vind het prachtig wanneer mensen kunnen genieten, met elkaar spelen en delen. Op deze manier kunnen we verbinden.

Het is kunst dat dicht bij jou staat en nog dichter bij jou komt staan wanneer wij de samenwerking aangaan.