De Parade Rode Draad Textielproject

De Rode Draad is een textiel project gestart op 19 februari en het loopt tot ongeveer eind mei. In samenwerking met ondernemers van het winkelcentrum De Parade in Nootdorp o.a.:

Holland & Barrett, Bravo, VIS Nootdorp, Van Haren, Daybydee, Shoeby, Albert Heijn

Ik werk met verhalen van onder andere de ondernemers van hun heb ik allerlei stukken textiel ontvangen die ik met elkaar combineer. Met verschillende handwerktechnieken borduur ik verhalen die ik hoor van ondernemers en werknemers, van bezoekers van De Parade, vanuit ontmoetingen in winkels en reacties op mijn berichten op sociale media. Of het verhaal van jou? of van Nootdorp?

De Rode Draad is een groeiproject van stukken textiel die worden samengebracht tot een kunstwerk. In het winkelcentrum zoeken we een mooie plek waar jullie het kunnen bewonderen. Hoe leuk is dat om ook jouw stukje terug te zien?

Dit project is ontstaan vanuit een eerder project en de Economische Conferentie en de workshop ‘bruisende centra’ georganiseerd door de gemeente Pijnacker-Nootdorp met als thema ‘Levendige winkelcentra maken we samen!’ Met de vragen; Wat hebben onze winkelcentra de bewoner te bieden? Qua aanbod, qua activiteiten? Nou…

Een fantastisch textiel project De Rode Draad met bijzondere verhalen, ontmoetingen en samenwerkingen!

Lees hier het inspirerende verhaal over het ontstaan van dit textiel project.