* Changeable Art

In opdracht gemaakt

Gezelligheid, vrienden en familie uitnodigen voor een heerlijk diner zijn erg belangrijk voor mijn opdrachtgever. De ‘kleine’ vierkante ruimte, liggend op het noorden, heeft warmte en demping van de akoestiek nodig.
Kok Wooncenter leverde de grote witte tafel en eetkamerstoelen voor een groot gezelschap. In een fijne samenwerking hebben we de zachte lichte en warme donkere kleur stof gekozen voor de stoelen en het matcht perfect met het textiele kunstwerk in het formaat van ongeveer 2×2 meter. Het resultaat een prachtige lichte en warme sfeer met de juiste demping.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s