* Changeable Art

Changeable Art

NL Expressionistische geluidsdempende textiel kunst is gemaakt van verschillende organische vormen van wol. In allerlei kleuren gemaakt met de technieken spinnen, weven, vilten en punchen. Duurzaam, geluiddempend, warm en geeft sfeer aan de ruimte. Een eyecatcher voor interieur, bedrijfs- of hotellobby.

EN Expressionist sound-deadening textile art is made from various organic forms of wool. Made in all kinds of colors with the techniques of spinning, weaving, felting and punching. Durable, soundproof, warm and gives atmosphere to the room. An eye-catcher for interior, corporate or hotel lobby.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s